Qi Gong och träning

Qi Gong och stärkande rörelser

Vi erbjuder kurser i Qi Gong och Stärkande rörelser för våra kunder. Marie Haglund håller i våra kurser i Qi Gong och stärkande rörelser.

Qi Gong är en urgammal träningsmetod som är mjuk och stärker våra meridianer enligt traditionell kinesisk medicin.

Stärkande rörelser är samma sak som sk core-träning som stärker mag- och ryggmuskler. Övningen är också stärkande i övrigt för kroppen men framförallt bra för hållningen och andningen.

Träning med Easy line, body vibe och Slender you

På Santa Monica har du tillgång till en enklare träningslokal med Easyline gym, rygghälsobänk, löpband, motionscyklar, cross trainer, Slender You-rörelsebänkar och body vibe. Vi tillhandahåller också vanliga cyklar för utlåning.

Easyline gym är en populär gymutrustning som är mycket enkel att använda. Inga vikter behöver ställas in, bara att sätta igång. Ju snabbare man tränar desto tyngre blir det och ju långsammare man tränar desto lättare är det! Vårt gym används nästan enbart av våra patienter varför det finns möjlighet att träna helt ensam om du vill.

Slender You rörelsebänkarna är till för dig som inte klarar av att träna på vanligt sätt. Du ligger på bänkarna och bänken tränar åt dig! Dessa används endast i samråd med personal.