Upp
Ditt besök hos oss

Hur ansöker man?

Hur Du går tillväga för att förbereda Dig för en vistelse på Santa Monica

Kontakta kundtjänst för rådgivning och tidsbokning. För Dig som endast önskar boka enstaka behandlingar går det bra att ringa och boka tid direkt. Du som vill komma på flerdagarsbehandlingar behöver göra en ansökan för att få komma. Se nedan.

Vår läkare Ilga med patient
kvinna får massage

Enstaka behandlingar

Exempel på enstaka behandlingar - kan vara svårt som kund/patient att veta vilket om det inte rör sig om nån allvarlig sjukdom. För Dig som endast önskar boka enstaka behandlingar går det bra att ringa direkt till kundtjänst för tidsbokning.
Tel: 0515-868 90
Telefon tid: 9.00–11.00, 13.30–15.30 (Lunch 11.00–13.30)

För Dig som söker till våra flerdagarsbehandlingar

Skicka kopia på Dina sjukhusjournaler till oss. Om det är mycket papper kan du begära kopia på den sista epikrisen (sammanfattningen) och fråga även efter eventuella röntgensvar och blodprov ur din patientjournal som du bifogar med sjukhusjournalerna.

Detta begär Du av Din behandlande läkare / sjukhus.
Journaler bör inte skickas via internet av sekretesskäl, fax och post är bättre att använda.

Vår läkare kontaktar dig efter att hon har granskat dina journaler.

Skicka journaler och provsvar till denna adress

Santa Monica
Box 718
521 22 Falköping, Sverige

Vill du söka fondmedel för ditt uppehälle hos oss?

Länk till fonder

Behandlingsperioder 2018

Dagens datum 18-12-11

Vecka Datum
39–40 24/9–5/10
44–45 29/10–9/11
49–50 4/12–15/12
symbolisk bild på en stig i en skog

Uppföljning

Vår rehabilitering sker i två steg.

Steg ett är vistelsen där varje gäst, i samråd med läkaren, planeras för ett individuellt anpassat program. Samtliga behandlingar och supplement som din läkare rekommenderar under vistelsen ingår i priset.

Genom att jämföra tillståndet vid ankomst och inför hemresa är det lätt att avläsa vilka förändringar som skett under vistelsen och vad som återstår att göra hemma. I vissa fall föreslås ett kortare återbesök inom 6–12 månader eller konsultationer med läkare, dietist eller terapeut.

Efter avslutad vistelseperiod ger vi instruktioner om hur du på bästa sätt fortsätter hemma med ordinerade kosttillskott vilket är steg två och minst lika viktigt som steg ett. Det är av största vikt att du följer det rekommenderade programmet för att nå ett effektivt och varaktigt resultat.

En läkningsprocess tar tid när det skall ske på ett för kroppen naturligt sätt och förändringar i kost, livsstil och tankemönster är viktiga hälsopåverkande faktorer.

Boende

Santa Monica hyr ut några rum i samma byggnad som behandlingarna är samt i en separat byggnad bakom Santa Monica. Våra boenden är enkla och fräscha med vandrarhemsstandard där gemensam toalett och dusch finns på behandlingscentret.

Övernattning

I tillbyggnaden bakom kliniken, avstånd ca 100 meter. Tre rum med gemensamt pentry, vardagsrum och två wc. 300 kr/person/natt eller 400 kr/natt/dubbelrum, inkl lakan och handduk. Ej nattbemanning.

I huvudbyggnaden, i anslutning till behandlingscentret. Tre rum. Gemensam wc och dusch på behandlingscentret. 300 kr/person/natt eller 400 kr/natt/dubbelrum, inkl lakan. Ej nattbemanning.

NYHET: Till hösten 2018 kommer vi att kunna erbjuda hotellrum med egna badrum i anslutning till behandlingscentret.

Önskar du annan boendeform under din vistelse hos oss så bokas det i egen regi.

Resan hit till Falköping

Santa Monica Rehabiliteringscenter ligger i Falköping i korsningen Odengatan / Åslegatan. Odengatan går tvärs genom Falköping. Vi finns i samma byggnad som Falbygdens energi och man når vår entré till vänster om Falbygdens energi, längs Odengatan. Vi finns i korsningen där Willys, Sibylla och Odenhallen också ligger.

Resan bokas i egen regi och följande resealternativ finns

Har Du en längre resväg eller behöver flyga är det enklast att ta kontakt med din lokala resebyrå.

Tåg

www.sj.se eller SJ:s trafikinformation/bokning: 0771-75 75 75
Kundtjänst: 0771-75 75 99

Bil

Klicka på kartan och gå in under vägbeskrivning till vänster. Där kan du få en fullständig vägbeskrivning från där du befinner dig, till oss.

Flygplats

Jönköping (in- och utrikes) www.jonkopingairport.se eller
info Nordic Aero: 036-570 71 00.
Falköping (ej reguljärt), information: 0515-163 90.
Givetvis kan Du även kontakta oss.