Kosttillskott & naturläkemedel

Kosttillskott & naturläkemedel är en viktig del i behandlingen

Vi kompletterar våra behandlingar med individuellt anpassade kostillskott och naturläkemedel, vilka utgör grundstommen i behandlingen vid de flesta problem för att återställa en god hälsa. Dessa tillförs i individuellt anpassade doser. Flertalet är olika immunstimulerande och immunreglerande ämnen som används, exempelvis örter, fettsyror (linfröolja och fiskolja), probiotika samt en kombination av olika vitaminer, mineraler och spårämnen.

Utrensningsprogram en detox för kroppen

Vi har även ett program för utrensning där vi använder oss gärna av Herba Plus rensekur som stöttar lever, njurar och tarmar för optimal utrensning. Utrensningsprogrammet passar de flesta att börja sin behandling med redan hemma 1 månad innan besök.

Relevit är vår favoritprodukt för smärta och inflammation

Naturmedel med substanser som i studier visat lindra smärta och minska inflammationer används vid behov. Vår favoritprodukt Relevit minskar smärtstillande och inflammation och fungerar mycket bra vid kronisk och tillfällig smärta. Traditionella smärtstillande läkemedel kan ge tarmproblem som i sin tur kan förvärra sjukdom, genom att tex öka tarmpermeabiliteten och ge sk. läckande tarm. Dessutom belastar de levern som är ett viktigt organ som hjälper oss att avgifta oss från miljögifter mm.

Hög standard av tillskott och naturläkemedel

Våra kostillskott och naturläkemedel håller hög standard och kommer från många olika leverantörer som tex. Herba Plus, Nutri Link, Lets Talk Health, Derivata Medicus, Holistic, Egenvårdspoolen mfl. samt Ayurvediska örter och homeopatiska medel från Europa.

Konventionella mediciner används i viss utsträckning och kan oftast kombineras med våra tillskott. Har Du egna läkemedel skall Du naturligtvis inte avbryta behandlingen utan att först rådgöra med läkare.