LPG Endermologie®

LPG behandling fungerar som lymfdrännage och bindvävsmassage

Endermologie® är en unik patenterad massagemetod som bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med motoriserade rullar och vakuumsug masserar. Manuel bindvävsmassage kan vara ganska smärtsam, men LPG behandling är tvärtom mycket skön.

LPG behandling bra vid detox

Endermologie®-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulation förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen. Många som har besvär med rastlösa ben får hjälp av LPG behandling, och även matsmältnings besvär kan förbättras.

LPG som skönhetsbehandling

Endermologie® är en väldokumenterad metod för cellulit behandling och kroppskulptur. Svåra områden såsom ”ridbyxlår” och andra problem områden kan reduceras i storlek. Även ansiktet kan behandlas. Tekniken ger en huden en fräsch lyster när blodcirkulationen kommer igång. Lymfdräningen minskar vätskeansamlingar och collagen bildningen stimuleras. För den som planerar ett ansiktslyft, ett antal Endermologie® behandlingar på förhand ger ett bättre läkningsresultat.

LPGbehandling LPG som skönhetsbehandling