Massage

Massage ökar cirkulation samt är avslappnande och lugnande

Massage är ofta en viktig del av behandlingen eftersom den löser upp spänningar i kroppen. Välbefinnandet ökar vilket i sin tur påskyndar tillfrisknandet. Massage ges i de fall tillståndet tillåter och om det passar in med övrig behandling. Vi har en Ergo Line Hydro Jet vattenmassagebädd där du själv bestämmer styrkan i massagen samt var och hur du vill masseras. Denna massagebädd bygger på en kombination av modern teknik och urgammal visdom från den österländska läkekonsten, där det är viktigt med balans i flödet mellan blodet och livsenergin (Chi). Även klassisk intuitiv massage kan bokas hos vår massör.

Massage med akupressur, zonterapi och eteriska oljor

Vi kombinerar massage ibland med akupressur, zonterapi och eterisk oljemassage sk regnsdroppsmassage. Vår massör Marie Haglund arbetar med olika tekniker, varför du kan boka efter behov olika behandling.

Energimassage

Vi erbjuder även energimassage som är en massageform då man sitter i en specialstol. Massagen tar 30 minuter som görs med kläderna på och är framförallt energigivande men även avlsappnanade.