SKÖNHET & HÄLSA

Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne…

Må bättre såväl på insidan som på utsidan. Visst kommer skönheten inifrån men ibland kan också en förbättring på utsidan få oss att må bättre inuti. Vi erbjuder behandlingar som leder dig rätt på vägen till Skönhet och Hälsa – mot bättre form helt enkelt.

Kanske har just Du nått punkten där det är dags att bestämma sig för en förändring i Ditt liv. Då kan vi hjälpa Dig att nå den förändringen.

Tänk också på att en frisk kropp med optimalt näringsintag och utan giftbelastning, gör att din hy får finare lyster och ögonen glittrar! Vi kan hjälpa dig till riktigt god hälsa och mer engergi med hjälp av många av våra behandlingar och kosttillskott.

Guldkant på tillvaron

Kanske söker Du efter guldkanten i vardagen. Den där lilla tiden för Dig själv där Du unnar Dig något extra som gör att Du orkar med alla krav. Då har vi ett brett utbud av terapier och behandlingar för ökad energi och välmående.

Förutom ett rikt behandlingsutbud har vi också en samlad personalkompetens av leg.läkare, sjuksköterskor, kostrådgivare, samt terapeuter som kan hjälpa Dig nå Dina mål. Boka en konsultation, så hjälper vi Dig med din individuella målsättning och behandlingsstrategi.

Under flikarna TERAPIFORMER, NEW LIFE, LPG och MINI SPA kan du läsa mer om våra generösa erbjudanden.

Välkommen – till ditt nya liv!